Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaaminen

Asiakkaan on tutustuttava tilaamisehtoihin ennen tilausta ja hyväksyttävä ne ennen kuin pääsee tekemään lopullisen tilauksen. Hinnat sisältävät alv 24% Hinnat ovat ilmoitettu euroissa. Tuotteiden tilaajan on oltava vähintään 18-vuotias. Verkkokaupan kauttamyymme ainoastaan yksityishenkilöille. Jos olet kiinnostunut jälleenmyynnistä tai olet yrityksen edustaja ja tahdot tilata suunnittelua tai graafisia palveluita niin olethan yhteydessä sähköpostilla info@kaunisjewelry.fi tai puhelimitse +358 50 356 6892

Pakkaus

Korut pakataan eco-merkittyihin korurasioihin sekä tilauksen koosta riippuen joko pahvilaatikkoon tai kirjekuoreen. Kaikkiin koruihin pakataan tuotetiedot ja yhteystiedot ja osassa koruja mukana tulee myös tarinakortti jossa tarina, materiaalit, ja yrityksen yhteystiedot. Joissakin malleista on tarinakorteissa rivit, joihin mahdollisuus kirjoittaa pieni tervehdys lahjanantajalta.

Paperituotteet:

Pakataan kirjekuoreen tai pahvilaatikkoon riippuen tilauksen koosta.

Tilatessasi sekä koruja että kortteja, tuotteet pakataan aina joko pahvilaatikkoon tai pehmustettuun kirjekuoreen.

Maksutavat

Sivustolla käytetään Klarna Checkout maksupalvelua.

Käytössäsi olevat vaihtoehdot ovat Klarna lasku (Maksa 14 päivän sisällä, joustava erämaksu), Klarna tili, korttimaksut (Visa, Visa Electron, Mastercard) tai verkkopankkimaksut (Aktia, Danske Bank, Nordea, OP, S-Pankki, Säästöpankki).

Lue Klarnan käyttöehdot ja Klarnan tietosuojakäytännöt
sekä Kaunis Jewelry Designin tietosuojakäytännöt huolella tehdessäsi tilausta.

Maksunvälittäjänä toimii Klarna Bank AB.

Toimitusaika

Paperituotteet: 1-12 arkipäivää tilauksesta riippuen toimitustavasta.  (katso toimitustavat ja -kulut)

Korut: Kotimaahan 1-5 arkipäivää tilauksesta. Esimerkiksi postin toiminta voi vaikuttaa lähetyksen kestoon. Jos tuote jälkitoimituksella toimitusaika on 1-4 viikkoa. Tarkista asiakaspalvelusta. Tuotteissa jotka vain tilauksesta, toimitusaika voi vaihdella, olethan yhteydessä hyvissä ajoin.

Toimitustavat ja -kulut

Kassalla toimitustapavaihtoehdot tulevat automaattisesti sen mukaan mitä tuotteita tilaat. Lisätietoja-osioon voit kirjoittaa, jos toivot mahdollisimman pikaista lähetystä. Otamme sen silloin huomioon. 

Jos tilaat paperituotteiden lisäksi koruja, lähetystapa on aina seurannallinen eli joko kirjattu kirje tai pikkupaketti/ postipaketti.

Postikulut kotimaahan on 3,90 – 10,50 €/tilaus riippuen tilauksen toimitustavasta.

Paperituotteet:

Tavallinen kirje 3,90 €  4-12 arkipäivää (ei seurantaa)

Pikkupaketti postiluukkuun/postipaketti 1-3 arkipäivää, jos tilaat esim. koruja samaan tilaukseen.   4,90 €

Kirjattu kirje 10,50 € (nouto postin palvelupisteestä)

Korut lähetetään Postin kautta asiakkaan valinnan mukaan aina seurannallisena toimitustapana eli joko kirjattuna kirjeenä tai pikkupakettina/postipakettina (Pikkupaketti postiluukkuun tai postipaketti noutopisteeseen riippuen tuotteen koosta). Pikkupaketti/postipaketti on näistä nopein. Jos asiakas valitsee toimitustavaksi noudon, tilauksen voit käydä noutamassa etukäteen sovitusta paikasta ilman postikuluja.

Jos haluat lähettää paketin suoraan lahjansaajalle, muistathan laittaa maksajan ja paketin toimitusosoitteen erikseen. Voit mainita vielä erikseen lisätietoja-osiossa, jos haluat korurasian vielä erikseen lahjapakettiin.

Yli 100 € (sadan euron) tilaukset kotimaahan ilman postikuluja. Asiakkaalle lähetetään tilauksen jälkeen sähköpostiin tilausvahvistus ja toimitusvahvistus. Jos asiakas valitsee toimitustavaksi kirjatun kirjeen tai pikkupaketin/postipaketin hänelle toimitaan myös seurantakoodi. 

Jos paketti tai kirje on lähetetty postin noutopisteeseen asiakkaalle ilmoitetaan lähetyksen saapumisesta.

Pikkupaketti toimitetaan päiväpostin mukana suoraan postilaatikkoon tai -luukkuun, jos paketti mahdu luukusta tilaus toimitetaan lähimpään postin noutopisteeseen. 

Kirjattu kirje lähetetään lähimpään postin noutopisteeseen ja asiakkaalle ilmoitetaan lähetyksen saapumisesta.

Pidätämme oikeuden toimitusehtojen ja hintojen muutoksiin. Yritys ei ole vastuussa toimituksista, jotka ovat vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella, kuten lakot, tavarantoimittajien lakko tai muu estyminen.

Takuu- ja virhevastuu

Tuotteet tehdään laadukkaiksi ja kestäviksi, kestämään sukupolvelta toiselle. Jos huomaat kuitenkin korun olevan selvästi rikki tai osia puuttuu niin olethan yhteydessä ensin meihin päin, niin tiedämme neuvoa miten kyseissä tilanteessa toimitaan. Korvaamme tuotteen viasta riippuen joko kokonaan uudella tuotteella, korjaamme tuotteen tai vaihdamme tarvittavan varaosan. Takuu ei koske mekaanista kulumista tai huolimattomasta käytöstä johtuvia särkymisiä, avolenkkien avautumisia tai tummumista.

Palautus ja vaihto-oikeus ja tilauksen peruutus

Asiakkaalla on kuluttajansuojalain mukainen oikeus palauttaa tuote. Tuote tulee palauttaa 14 vrk sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Palautusta tehdessäsi ole aina yhteydessä ensin meihin p. +358 50 356 6892 /info@kaunisjewelry.fi Tuotteen tulee olla ehjä ja käyttämätön. Kaiverretuilla ja mittatilauksesta tehdyillä tuotteilla ei ole 14 päivän palautusoikeutta. Olethan kuitenkin yhteydessä jos on sattunut virhe, esim. kaiverrus-tai mittatiedoissa.
Pakkaa tuote hyvin ja lähetä se mieluiten alkuperäisessä pakkauksessa. Tuote lähetetään postin kautta. Liitä palautuksen mukaan lomake , jossa kerrot Yhteystietosi (nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköposti) numeron, mikä tuote ja miksi tuote palautetaan ja muut tarvittavat tiedot, kuten tilinumero hyvitystä varten. Kirjoita tilinumero kansainvälisessä IBAN-muodossa. Jos haluat vaihtaa tuotteen toiseen niin kerro myös siitä. Lomakkeen voit tulostaa tästä. Palautuksen lähetys on asiakkaan vastuulla.
Jos palautat vain osan tuotteista, postikuluja ei tällöin hyvitetä. Jos palautat kaikki tilaamasi tuotteet, postikulut hyvitetään myös.
Jos haluat perua tilauksesi ole välittömästi yhteydessä asiakaspalveluumme.

Palautusosoite:
Kaunis Jewelry & Design
Yläkatu 7
87500 Kajaani
Suomi
P. +358 50 356 6892

Kuljetuksessa rikkoontunut tuote

Jos tuote tulee sinulle rikkoontuneena kuljetuksen aikana, olethan yhteydessä Postiin ja tee reklamaatio ja sähköpostiimme info@kaunisjewelry.fi